Zagorska policija moli vas za pomoć

Nepoznati vozač u Svetom Križu Začretju udario pješaka, pa pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno: 27.01.2020. JJ

U petak oko 19.10 sati u Svetom Križu Začretju, u Ulici Marije Jurić Zagorke, kod kućnog broja 83, došlo je do prometne nesreće u kojoj je 63-godišnji hrvatski državljanin zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Udar retrovizorom

Prometna nesreća se dogodila na način što je nepoznati vozač u nepreglednom lijevom zavoju s lijeve strane obilazio 63-godišnjeg pješaka, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je tom prilikom došlo do udara desnog vanjskog retrovizora nepoznatog vozila u lijevu stranu pješaka, koji je uslijed udara pao na desni rub kolnika.
Nakon prometne nesreće, nepoznati vozač je s nepoznatim vozilom napustio mjesto prometne nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć ozlijeđenom 63-godišnjem pješaku, odnosno, o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju.

Pronađeni tragovi

Obavljenim očevidom na mjestu prometne nesreće pronađeni su tragovi – krhotine plastike i stakla desnog vanjskog retrovizora prema kojima je utvrđeno kako pripadaju vozilu marke Citroen Jumper, Peugeot Boxer ili Fiat Ducato, godine proizvodnje od 2006. do 2020.
Policijska uprava krapinsko – zagorska moli da se eventualni svjedoci koji raspolažu korisnim saznanjima o odbjeglom vozaču i vozilu jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba