Zvijezda Dinama Bruno Petković u bolnici posjetio Valentina Družinca iz Svetog Križa Začretja, koji se ondje bori protiv leukemije

NEMA PREDAJE! Napadač modrih na Instagramu je objavio fotografiju s Valentinom i napisao – “Novi Petković!“

Objavljeno: 17.12.2019. zagorjeinternational

Napadač Dinama i reprezentacije Hrvatske Bruno Petković posjetio je u bolnici Valentina Družinca, 15 – godišnjeg dječaka iz Svetog Križa Začretja koji je u srpnju 2018. godine  obolio od akutne limfatične leukemije, piše Index.hr.

Valentino je prve nogometne korake napravio u NK Jedinstvu, a potom je otišao na probu u NK Zagreb. Međutim, nogometaš koji se od šeste godine bavi sportom i koji nije imao zdravstvenih problema, požalio se najprije na bol u ramenu, koja je bila praćena temperaturom, a potom je osjetio i gušenje na jednom od treninga. Dodatnim pretragama otkriveno je da boluje od leukemije, s kojom se herojski bori cijelo vrijeme.

Nedavno je obavljena transplantacija koštane srži te je Valentino konačno pušten kući. No, nažalost, bolest se vratila pa se morao vratiti u bolnicu, gdje čeka novu transplantaciju koštane srži, uz novi ciklus kemoterapije.

Mladi Valentino se ne predaje, a svakodnevno preko društvenih mreža i od slavnih ličnosti dobiva veliku podršku i snagu u svojoj borbi.

Zato ga je danas posjetio napadač Dinama i hrvatske reprezentacije te je njihovu fotografiju objavio na Instagramu, uz opis – “Novi Petković!“

FOTO: Instagram

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba