U sklopu predizborne kampanje i predstavljanja programa predsjedničke kandidatkinje i aktualne predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, zagorski HDZ u Krapini organizirao druženje s građanima

“Zahvaljujući dobroj suradnji predsjednice i Vlade, Hrvatska je ostvarila mnoge ozbiljne ekonomske i gospodarske uspjehe”

Objavljeno: 12.12.2019. zagorjeinternational

HDZ Krapinsko – zagorske županije je, u sklopu predizborne kampanje i predstavljanja programa predsjedničke kandidatkinje i aktualne predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, u Krapini organizirao druženje s građanima. S Krapinčanima su se družili predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, njegov zamjenik Branko Varjačić te ostali članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice.

Stranačka obitelj

– Drago mi je da sam danas ovdje s našim građanima i građankama, u društvu naše stranačke, političke obitelji, svima koji daju podršku Kolindi Grabar – Kitarović. Posebno sam sretan što smo prekjučer imali prekrasan dan u kojem je predsjednica obišla jedan veliki dio Krapinsko – zagorske županije, s velikim završnim skupom u Loboru. Osjetili smo jednu predivnu emociju ljudi koji prepoznaju sve ono što se počelo događati u Hrvatskoj dolaskom Kolinde Grabar – Kitarović. To je prije svega jedna optimistična Hrvatska – rekao je Tušek, te dodao kako je Hrvatska dolaskom Vlade Andreja Plenkovića rezultirala mnogim ozbiljnim ekonomskim i gospodarskim uspjesima, a sve to zahvaljujući dobroj suradnji aktualne predsjednice i Vlade RH.

Vjetar u leđa

– Predsjednica je ponekad znala biti i kritična prema politici Vlade, što je apsolutno na mjestu s pozicije i uloge predsjednice Republike, a na taj način je svima nama zapravo davala vjetar u leđa. Njezin program u nacionalnoj politici, a pogotovo u vanjskoj politici, najvećem političkom brendu kojeg Hrvatska u ovom trenutku ima u svijetu, jest impresivan – istaknuo je Tušek, naglasivši kako je uvjeren da će građani to prepoznati i da će predsjednica nastaviti svoj posao i u mandatu koji je ispred nje.
Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović rekao je da su dosad imali uistinu korektnu i dobru suradnju s aktualnom predsjednicom, kako je uvijek imala sluha za sve probleme, a vjeruje da će tako ostati i dalje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba