U Krapini održana 10. sjednica Gospodarsko – socijalnog vijeća KZŽ, na kojoj su analizirana gospodarska kretanja na području županije

“Gospodarstvo je u konstantnom porastu. Došli smo do više od 13 milijardi kuna prihoda, a izvoz je četiri posto veći od uvoza“

Objavljeno: 24.10.2019. IB

U Krapini je u srijedu održana 10. sjednica Gospodarsko – socijalnog vijeća Krapinsko – zagorske županije. Jedna od tema koja se našla na dnevnom redu. bila je i analiza gospodarskih kretanja u Krapinsko – zagorskoj županiji.
– Od 2014. do 2018. godine, temeljem zadnjih analiza, gospodarstvo je u konstantnom porastu te smo došli do više od 13 milijardi kuna prihoda. Izvoz nam je četiri posto veći od uvoza, a kontinuirano rastu i plaće – istaknuo je predsjednik GSV-a i zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek.
Članovi vijeća su raspravljali i o izvješću o kretanju na tržištu rada u Krapinsko -zagorskoj županiji za prvih devet mjeseci ove godine, mjerama poticanja usuglašavanja obrazovnog sustava s potrebama poslodavaca te aktivnostima i uslugama Poduzetničkog centra Krapinsko – zagorske županije, koji svoja vrata za poduzetnike otvara u veljači iduće godine. Sjednici je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba