Gradonačelnik Zaboka održao prijem za ekipu Zagorje Boysi, državne prvake u malom nogometu i osvajače međunarodnog turnira na Coca – Cola Cupu

KRASI IH DISCIPLINA, MARLJIVOST I SAVJESNOST: “Hvala vam na fair playu, kulturi ponašanja, ali i promociji Zaboka i Zagorja”

Objavljeno: 25.09.2019. IB

Gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek sa zamjenicom Valentinom Đurek, u utorak je u gradskoj vijećnici održao prijem za amatersku malonogometnu ekipu Zagorje Boysi, državne prvake u malom nogometu u kategoriji 2004. godište i mlađi, te njihovog trenera Ivicu Brezaka. Zagorje Boysi su početkom kolovoza osvojili naslov državnih prvaka u malom nogometu kao i međunarodni turnir Coca – Cola Cup u Splitu.

Najveći turnir

Najbolji strijelac bio je Karlo Pavlinić, a najbolji igrač Filip Pavlinić. Uz njih, u zabočkoj su ekipi bili Mihael Štih, Filip Vrančić, Karlo Stiperski, Fran Šoštar, Tin Gregurić, Borna Brezak i Lovro Stepić. Coca – Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji je već šestu godinu organiziran pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Ove godine na turniru su sudjelovale ekipe iz 107 gradova i mjesta u Hrvatskoj.
Trener Ivica Brezak na prijemu je posebno naglasio koliko je ponosan zbog mnogobrojnih pohvala dobivenih za kulturu ponašanja, kako na terenu, tako i izvan terena, u druženju s ostalim ekipama. Zadovoljan je disciplinom, marljivošću i savjesnošću koja krasi njegove igrače.

Marljivi učenici

Gradonačelnik je čestitao mladim sportašima i treneru na izvrsnom uspjehu i izrazio zadovoljstvo zbog promicanja sportskih vrijednosti među mladima, fair playu i zapaženoj kulturi ponašanja, ali i promociji Zaboka i Zagorja. U razgovoru s mladima, napomenuo je kako je danas nogomet u odnosu na neka prošla vremena mnogo popularniji sport, a svojim osobnim primjerom ovi mladi sportaši potiču druge talentirane mlade sportaše da marljivo treniraju i uče. Kao primjer, naveo je košarkaškog velikana Dražena Petrovića, koji je izjavio kako je u svakom uspjehu svega pet posto talenta, a preostalo je ustrajan trud i rad. Uz dokazan uspjeh na terenu, Zagorje Boysi su marljivi učenici gimnazije i strukovnih škola, a gradonačelnik Hanžek im je uručio prigodni poklon – monografiju Nogometnog kluba Mladost.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba