Organizatori ovogodišnje manifestacije “Eko, etno, fletno festival Kumrovec 2019.” najavili još bogatiji program

Glazbeni sastavi i vokalne skupine zainteresirane za sudjelovanje, mogu se prijaviti do 15. kolovoza

Objavljeno: 10.07.2019. JJ

Ovogodišnja manifestacija “Eko, etno, fletno festival”, koja je svoju premijeru doživjela prošle godine, otvara se 31. kolovoza, odvijat će se tijekom tri dana na području cijele općine, a organizatori najavljuju bogat program.
– Osmislili smo atraktivan program uz pomoć kulturno – umjetničkih skupina iz cijele Hrvatske, te vokalnih skupina iz Hrvatske i Slovenije. Također, dobro smo procijenili u kojoj mjeri će predviđeno događanje privući interes lokalnog stanovništva i turista, u smislu namjene svim ljudima koji očuvanje tradicije doživljavaju važnim čimbenikom ne za “konzerviranje” društva, nego kao naslijeđenu vrednotu i poticaj za budući rad – kaže zamjenica načelnika Kumrovca Danijela Lončar.
Ove godine, nositelji manifestacije bit će vokalne skupine koje će biti podijeljene u dvije kategorije – vokalne skupine i vokalne skupine glazbenih sastava.
Osigurane su i novčane nagrade za svaku kategoriju, a iz Općine Kumrovec pozivaju sve glazbene sastave i vokalne skupine zainteresirane za sudjelovanje da se prijave do 15. kolovoza u Općinu Kumrovec, na e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba