“Večer pasionske baštine u Klanjcu“

U klanječkoj Gradskoj knjižnici, večeras predstavljanje knjige Tatjane Hikec i otvorenje izložbe pisanica Likovne udruge Oton Iveković

Objavljeno: 11.04.2019. IB

Kulturni centar Klanjec i Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović” u suradnji s Likovnom udrugom “Oton Iveković”, kolekcionarom Stjepanom Pohižekom i Sekcijom za tradicijsko rukotvorstvo Udruge umirovljenika Grada Klanjca, danas organizira tradicionalnu Večer pasionske baštine u Klanjcu. Spisateljica Tatjana Hikec predstavit će svoju petu knjigu “Ispisani tragovi“ u kojoj objavljuje duhovne pjesme, promišljanja, meditacije i kratke priče. Recenzenti knjige su Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa koncila, zabočki župnik Marijan Culjak te Rajko Fureš.

Likovna udruga Oton Iveković Klanjec zajedno s kolegama umjetnicima iz Hrvatskoga zagorja i kolekcionarom Stjepanom Pohižekom predstavlja se prigodnom izložbom pisanica, a malom izložbom svojih radova predstavit će se i Sekcija za tradicijsko rukotvorstvo Udruge umirovljenika grada Klanjca.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Pjevački zbor Župe Navještenja BDM Klanjec s paterom Antunom Jesenovićem. Događanje počinje u 20 sati u Izložbenoj dvorani Gradske knjižnice, a ulaz je slobodan. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba