SUDJELOVALA I EUROPARLAMENTARKA BORZAN: U Donjoj Stubici održan skup i druženje kandidata za mjesne odbore s liste SDP-a s građanima, povodom nadolazećih izbora za mjesne odbore

“Građani, aktivnije se uključite u rad mjesnih odbora i lokalnih zajednica, jer time direktno utječete na razvoj okoline u kojoj živite”

Objavljeno: 28.03.2019. JJ

U srijedu je u Donjoj Stubici održan skup i druženje kandidata za mjesne odbore s liste SDP-a s građanima povodom nadolazećih izbora. Podršku kandidatima iskazali su brojni gosti: zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan, potpredsjednik Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik Marko Vešligaj, krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, zamjenica župana Jasna Petek, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, načelnica Mača Mladenka Mikulec, gradonačelnik Zlatara Zlatko Brlek i članovi Županijskog odbora SDP-a KZŽ.

ZEZ i stipendiranje

Hajdaš Dončić je istaknuo da se građani trebaju aktivnije uključivati u rad mjesnih odbora i općenito u rad lokalnih zajednica, jer time direktno mogu utjecati na razvoj okoline u kojoj žive. Župan Kolar je pak upoznao prisutne s projektima koji se provode na području Grada Donja Stubica, posebno ističući projektiranje i revitalizaciju Dvorca Stubički Golubovec u Zabavno – edukativno – znanstveni centar (ZEZ) te stipendiranje desetak deficitarnih zanimanja. Biljana Borzan je prenijela svoja iskustva vezana uz kampanje koje je provodila za mjesne odbore na području grada Osijeka, te značaj koji se ostvaruje aktivnim i progresivnim mjesnim odborima.

Najveće postignuće

Također je prisutne upoznala sa svojim dosadašnjim radom u Europskom parlamentu, pri čemu je kao najveće postignuće istaknula svoj doprinos da svi građani Europske unije imaju jednaku kvalitetu proizvoda koje će se ozakoniti na zadnjoj plenarnoj sjednici EU parlamenta. Nakon službenog dijela, održano je i prigodno druženje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba