Iz kuće u Mariji Bistrici ukradeni novčanici, a iz zabočke trgovine cigarete i novac. Zagorska je policija evidentirala i jednu pronevjeru…

U svojstvu poslovođe trgovine, 41-godišnjakinja tijekom prosinca i siječnja nije polagala utržak trgovine

Objavljeno: 15.03.2019. JJ

U četvrtak je nepoznati počinitelj ušao u otvorenu kuću u Mariji Bistrici, iz koje je otuđio novčanike u vlasništvu 59-godišnje i 66-godišnje hrvatske državljanke, u kojima se nalazilo ukupno nekoliko tisuća kuna, a bili su tu i osobni dokumenti i bankovne kartice. Jednom od kartica nepoznati je počinitelj podigao nekoliko tisuća kuna na bankomatu.
U noći sa srijede na četvrtak nepoznati je počinitelj nasilno ušao u trgovinu u Zaboku, iz koje je otuđio veću količinu cigareta i blagajnički minimum od nekoliko stotina kuna. Materijalna šteta utvrdit će se inventurom.
Tijekom prosinca 2018. i siječnja 2019. godine, 41-godišnja hrvatska državljanka u svojstvu poslovođe trgovine, nije polagala utržak trgovine.
Policijska uprava krapinsko – zagorska je evidentirala i jedan požar na otvorenom prostoru, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja na zapuštenoj poljoprivrednoj površini u Donjoj Batini, te manji požar drva u otvorenoj drvarnici u Polju Krapinskom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba