Zanimljiva akcija u sklopu obilježavanja Tjedna psihologije

DOBAR DAN, KAKO STE? Sutra u Krapini besplatno “izmjerite” svoje raspoloženje i izloženost stresu

Objavljeno: 20.02.2019. JJ

U tjednu od 18. do 24. veljače, već 12. godinu zaredom, Društvo psihologa Krapinsko – zagorske županije se nizom aktivnosti pridružuje obilježavanju Tjedna psihologije, a kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo, u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom. Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Više tisuća građana

Iz Društva psihologa KZŽ pozivaju sve koji su u mogućnosti, da se pridruže akciji “mjerenja” raspoloženja pod nazivom “Dobar dan, kako ste”, koja će se održati sutra od 9 do 11 sati na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini. Akciju je osmislio stručni razred za kliničku psihologiju Hrvatske psihološke komore s ciljem “mjerenja” raspoloženja građana i izloženosti stresu. Akcija se provodi već treću godinu i u njoj je do sada sudjelovalo više tisuća građanki i građana iz cijele Hrvatske, uključujući i građane iz KZŽ.

Povratna informacija

Građanke i građani koji će sudjelovati u akciji ispunjavanjem kratkog upitnika, na licu mjesta dobit će povratne informacije o procjeni raspoloženja i izloženosti stresu. Akciju provode Anamarija Macan i Iva Petek, pod stručnim vodstvom Gordane Kamenečki, kliničke psihologinje koja će davati savjete građanima. Akcija se održava uz podršku Krapinsko – zagorske županije i Grada Krapine, a osim u Krapini, održat će se i u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba