Čestitamo ponosnim majkama, Mariji Turčin i Jeleni Kucelj, koje je u rodilištu posjetio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar

Prve zagorske bebe u ovoj godini su Luka iz Konjščine i David iz Svetog Križa Začretja

Objavljeno: 02.01.2019. AB

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar je u utorak, 1. siječnja, u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana darivao majke prvorođenih Zagoraca u novoj godini.
Marija Turčin iz Konjščine rodila je dječaka Luku, a Jelena Kucelj iz Svetog Križa Začretja dječaka Davida.

FOTO: Radio KAJ
FOTO: Radio KAJ

– Već treću godinu u Krapinsko – zagorskoj županiji rađa se više djece, prošle godine rođeno ih je 877, što je u odnosu na prethodnu godinu 38-ero više i nadam se da će se taj trend nastaviti, a Županija će tome pripomoći, kao i uvijek, svojim mjerama demografske politike – kazao je nakon posjeta ponosnim majkama župan, u čijoj su pratnji bili i ravnatelj bolnice Tihomir Vančina, voditelj Odjela ginekologije i porodništva Rajko Fureš te liječnici koji su obavili porode, Sanja Malinac Malojčić i Bruno Grabušić.
– Veseli nas što je prošle godine ponovo porastao broj djece rođene u zabočkom rodilištu, što je dobar start za 2019. godinu – rekao je ravnatelj Tihomir Vančina i dodao kako ima razloga za optimizam jer je rodilište dobilo novu salu, a stalno uvodi i nove metode za što bezbolniji porod.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba