Dan Općine Bedekovčina i Župe sv. Barbare

Bogat program uključuje dolazak sv. Nikole i predstavu te proslavu dviju velikih obljetnica – 90 godina KUD-a i 85 godina knjižnice

Objavljeno: 01.12.2018. IB

Povodom Dana Općine i Župe sv. Barbare, Općina Bedekovčina pripremila je bogat program. Događanja počinju danas, kada će se u Staroj školi u Brestovcu Orehovičkom, s početkom u 18 sati, održati pjesnička večer “Pjesmom k srcu“. Sudjelovat će Sanja Mendek, Sanja Kovačić, Edina Fajković, Kristina Špiranec, Elvira Belošević, Vladimir Šenjug, Ivan Novački i Zvonko Kudelić Župan, uz glazbeni program Nike Kovačić na gitari i Bartola Beloševića na klaviru.

Slavljenički koncert

Povodom 90. obljetnice KUD-a Bedekovčina, u tamošnjoj Osnovnoj školi sutra u 17 sati održat će se slavljenički koncert, a moći će se razgledati i izložba slika likovne sekcije Udruge “Magdalenić“. U ponedjeljak u 16 sati slavi se Dan Dječjeg vrtića Bedekovčina, a u 18 sati otvora se izložba “85 godina Općinske knjižnice i čitaonice Bedekovčina“. U utorak, na blagdan sv. Barbare, u 11 sati slavit će se sveta misa u župnoj crkvi, a u 13 sati u Vatrogasnom domu održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća. U četvrtak je organiziran dolazak sv. Nikole, u sportskoj dvorani u 17 sati. Nakon toga će na prostoru tržnice biti otvorena izložba radova Udruge Našenina – vezilje Bedekovčina.

Sajam udruga

Petak je rezerviran za predstavu “Deveta zapovijed“ Dramske udruge “Kaj“, koja počinje u 19 sati u Vatrogasnom domu u Poznanovcu. Obilježavanje Dana općine završava sljedeće subote, Sajmom udruga i OPG-ova i u popodnevnim satima božićnom predstavom za djecu “Gdje je nestao poklon“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba