Obavijest iz PU krapinsko – zagorske povodom svetkovine Svih Svetih

Prema svim grobljima na snazi posebna regulacija prometa, mole se građani da u automobilima ne ostavljaju osobne stvari

Objavljeno: 31.10.2018. zagorjeinternational

Zbog svetkovine Svih Svetih, ovih će dana biti povećan promet vozila i kretanja građana, koji će se u većem broju okupljati na svim grobljima Krapinsko – zagorske županije, stoga će policijski službenici pojačano pokrivati dolazne ceste grobljima, radi osiguranja nesmetane protočnosti prometa te regulirati režim prometovanja na lokalnim prometnicama i ulicama koje vode prema grobljima.

Prometna signalizacija

U cilju da se izbjegnu nepotrebne gužve i zastoji u prometu, iz PU krapinsko – zagorske mole sve vozače da obrate pozornost na prometnu signalizaciju kojom će se regulirati promet u blizini groblja te da poštuju prometne propise i naloge policijskih službenika, kako bi tako osobno pridonijeli da dani štovanja na mrtve, proteknu u miru i dostojanstvu.
Policijski službenici će također preventivno djelovati u cilju zaštite osobne sigurnosti građana i njihove imovine, te sprečavanja narušavanja javnog reda i mira i kaznenih djela, posebice teških krađa provaljivanjem u osobna vozila.

Prilagodite brzinu

Također se apelira na građane da prilikom dolaska na groblje, u automobilima ne ostavljaju svoje osobne stvari – torbice, novčanike, mobitele ili slično, jer se upravo u te dane bilježi povećan broj provala i krađa iz osobnih automobila parkiranih u blizini groblja. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu te da poštuju druge prometne propise. Oko svih groblja zbog velikih gužvi na snazi je i posebna regulacija prometa. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba