Internacionalni Kickboxing Kup okupio 217 natjecatelja u preko 300 borilačkih startova iz 32 kluba i triju zemalja

Članovi zabočkih kickboxing klubova uspješno se predstavili u Slunju – evo rezultata

Objavljeno: 29.10.2018. JJ

Proteklog je vikenda održan sedmi Internacionalni Kickboxing Kup Slunj Open, na kojem je sudjelovalo 217 natjecatelja u preko 300 borilačkih startova iz 32 kluba i triju zemalja, na kojem su nastupili članovi Kickboxing kluba Ninja Zabok i BTI Zabok.
Julian Vukić iz KBK Ninja je osvojio prvo mjesto u point fightingu za učenike početnike do 22 kilograma, dok je njegov klupski kolega Nikola Vukić bio treći u kategoriji do 28 kilograma. U kategoriji učenica do 32 kg, Donna Vrhovec iz BTI Zabok je bila druga, a u kategoriji učenica +32 kg, njezina klupska kolegica Kiara Bratković podijelila je treće mjesto s Majom Mudrić iz Frankopana. Elena Čvek iz BTI Zabok osvojila je drugo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja do 37 kg, a Lorena Zeba, također iz BTI Zabok, drugo mjesto u kategoriji do 42 kg. Leonarda Deak iz BTI Zabok je bila treća u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kg, a treće je mjesto podijelila s Nikom Arman iz Zeusa. Matea Zeba (BTI Zabok) je osvojila drugo mjesto u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kg, dok je Leona Bartolin (KBK Ninja) podijelila treće mjesto s Nikom Radović iz Tigra.
U light contactu, Leona Bartolin (KBK Ninja) je osvojila drugo mjesto, i to u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kilograma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba