Klapa Intrade oduševila ispunjenu dvoranu u Bedekovčini na humanitarnom koncertu u spomen na dr. Rogana

KLAPSKA PISMA RASPJEVALA ZAGORCE: Za novu crkvu u Poznanovcu skupljeno 32.000 kuna, Županija će dodati još toliko, a Općina Bedekovčina 30.000 kuna

Objavljeno: 14.10.2018. zagorjeinternational

U prepunoj sportskoj dvorani u Bedekovčini održan je koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade, na kojem su se prikupljali dobrovoljni prilozi za dovršetak gradnje crkve sv. Ivana Pavla II. u Poznanovcu, a koji je organiziran u spomen na dr. Stjepana Rogana, koji je bio inicijator ovog koncerta. Mnogobrojna publika pratila je izvedbe poznatih pjesama Tomislava Bralića i Klape Intrade, koji su za ovu priliku pripremili i obradu zagorskog hita “Pod brajde“. Sakupljeno je 32 tisuće kuna. Na koncertu je bio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je najavio kako će Krapinsko – zagorska županija izdvojiti dodatnih 32 tisuće kuna, dok je načelnik Bedekovčine Darko Ban istaknuo kako će Općina pomoći s još 30 tisuća kuna.
U publici su bili i bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, saborski zastupnik Žarko Tušek, predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, mons. Valentin Pozaić, biskup u miru, sadašnji i bivši rektor Svetišta Majke Božje Bistričke, preč. Domagoj Matošević i mons. Zlatko Koren, zatim župnik Župe Mače, vlč. Stjepan Halužan te brojni drugi uzvanici, koje je dočekala supruga pokojnog dr. Stjepana Rogana, Brigita Rogan. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba