U SVETOM KRIŽU ZAČRETJU POČINJU RADOVI VRIJEDNI 180 TISUĆA KUNA

Štrucljevo i dio naselja Puhakovec dobivaju nogostup koji će ih povezati sa središtem općine

Objavljeno: 02.08.2018. zagorjeinternational

U ponedjeljak započinju radovi na uređenju nogostupa u naselju Štrucljevo u općini Sveti Križ Začretje. U sklopu ugovorenih radova, u potpunosti će se završiti projekt koji se provodi u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Krapinsko – zagorske županije, koja je prošle godine izgradila odvodnju prometnice.

Regulacija prometa

Dovršetkom spomenutih radova, naselje Štrucljevo, kao i dio naselja Puhakovec, koji se nalazi uz ovu dionicu, u potpunosti će nogostupom biti povezani sa središnjim dijelom općine. Za vrijeme izvođenja radova, na snazi će biti privremena regulacija prometa, uz zatvaranje jedne prometne trake i naizmjenično propuštanje vozila po slobodnoj prometnoj traci pomoću mobilnih semafora te druge prometne signalizacije i opreme. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 180 tisuća kuna, a isti se planiraju završiti do 6. rujna.

Sigurno prometovanje

Nakon uspješno realizirane dva milijuna kuna vrijedne investicije izgradnje nogostupa u Donjoj Pačetini, ova investicija još je jedna u nizu mjera za rješavanja opasnih mjesta koje ugrožavaju sigurno prometovanje vozila i pješaka. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba