“DRŽ’TE LOPOVA”: NIŽU SE KRAĐE U ZAGORJU

Iz trgovine u Špičkovini otuđeno više stotina kutija cigareta, iz kuće u Oroslavju 79-godišnjakinji ukraden novčanik s nekoliko desetaka tisuća kuna

Objavljeno: 30.05.2018. JJ

Policijska uprava krapinsko – zagorska zabilježila je nekoliko krađa. U noći s ponedjeljka na utorak, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u trgovinu u Špičkovini, iz koje je otuđio nekoliko stotina kuna i više stotina kutija cigareta, čime je poduzeću iz Zaboka počinjena materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Te je iste noći nepoznati počinitelj nasilno ušao u trgovinu u Lipovcu, iz koje je otuđio cigarete i razne artikle s polica, a materijalna šteta utvrdit će se nakon inventure, a nepoznati je počinitelj pokušao nasilno ući i u objekt u Oroslavju, u kojem se nalaze trgovina i ugostiteljski objekt.

Prozorsko staklo

U Oroslavju je pak jučer nepoznati počinitelj ušao kroz otvorena balkonska vrata u obiteljsku kuću, te je iz ormara spavaće sobe otuđio novčanik u kojem se nalazilo nekoliko desetaka tisuća kuna u vlasništvu 79-godišnje hrvatske državljanke.
Zabilježeno je i jedno oštećenje tuđe stvari. 29-godišnji hrvatski državljanin na dvorištu župnog dvora u Gornjoj Stubici razbio je nekoliko tegli s cvijećem, a bacanjem kamena, i prozorsko staklo na župnom dvoru.

Udar groma

Kao što smo već izvještavali, jučer oko 20 sati u Bregima Zabočkim, uslijed udara groma u gornju drvenu nosivu gredu i telefonske instalacije, došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 55-godišnjeg hrvatskog državljanina, pri čemu je nagorio drveni dio krovišta 3×4 metra, te telefonske instalacije koje su se nalazile na zidu potkrovlja. Požar je ugašen od strane pripadnika Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba