U SKLOPU PROSLAVE DANA GRADA KLANJCA, ODRŽANO TRADICIONALNO NATJECANJE U LOVU RIBE UDICOM NA PLOVAK

Pobjednici Memorijala “Pajo Petek” su juniori donjostubičkog ŠRD-a “Pastrva” – Petra Berković, Matej Berković i Marko Žuraj

Objavljeno: 03.05.2018. JJ

U sklopu obilježavanja Dana grada Klanjca, na Pepinoj grabi u Drašama održan je tradicionalni Memorijal “Pajo Petek” u lovu ribe udicom na plovak. U konkurenciji od deset ekipa iz Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije, pobjedu je odnijela juniorska ekipa ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, u sastavu: Petra Berković, Matej Berković i Marko Žuraj, ispred drugoplasirane seniorske ekipe ŠRD-a “Stubaki” iz Stubičkih Toplica, i trećeplasirane seniorske ekipe ŠRD “Sutla Klanjec”.
U sektoru A pobijedio je Ivan Petek iz ŠRD-a “Stubaki”, s 10.270 grama, ispred drugoplasiranog Zorana Čučeka iz ŠRD-a “Klen” Mali Tabor, s 9860 grama i trećeplasiranog Josipa Vrčkovića iz ŠRD-a “Rak” Rakitje, s 4880 grama.
U sektoru B pobijedio je Marko Žuraj iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s 8335 grama, ispred drugoplasiranog Vita Frinčića iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina s 3715 grama i trećeplasiranog Božidara Magdića iz ŠRD-a “Sutla Klanjec”, s 2385 grama.
U sektoru C pobijedio je Danijel Dominko iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, s 18.220 grama, ispred drugoplasirane Petre Berković iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s 11.720 grama i trećeplasiranog Alena Grabušića iz ŠRD-a “Stubaki” Stubičke Toplice, s ulovom od 6980 grama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba