OLUJNI VJETAR I OBILNA KIŠA SINOĆ UZROKOVALI PROBLEME DILJEM ZAGORJA

Zbog bujičnih voda, blata na kolnicima i srušenih stabala, vatrogasci, ekipe HEP-a i komunalni djelatnici ponegdje bili angažirani i cijelu noć

Objavljeno: 03.05.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 92 poziva. Evidentirana je jedna prometna nesreća i to u Bedekovčini. U sudaru dvaju osobnih vozila, jedna je osoba zadobila lakše ozljede.
Zbog olujnog vjetra i jake kiše koja je sinoć oko 20.30 sati zahvatila područje Krapinsko – zagorske županije, došlo je do povremenih prekida u opskrbi električnom energijom na području Krapine, Gornje Stubice, Krapinskih Toplica i Pregrade. Tehničke ekipe HEP-a su tijekom noći otklonile sve kvarove. Zbog bujičnih voda i blata na kolnicima, kao i srušenih stabala na području Donje i Gornje Stubice intervenirale su vatrogasne postrojbe kao i nadležna komunalna poduzeća.
Iz DVD-a Krapina ističu kako se uslijed obilne kiše velika količina zemlje i blata odronila na ceste u naselju Tkalci, Krapinski Vidovec, Škarićevo, Pačetina i Petrovski Vidovec. Snage DVD-a Krapina i Javne vatrogasne postrojbe Krapina na raščišćavanju su bile angažirane gotovo cijelu noć.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba