Prijaviti se možete do 31. svibnja, a mi vam donosimo sve detalje

CESTICA: Prikupljaju se zahtjevi za kupnju POS stanova. Objavljen javni poziv

Objavljeno: 04.05.2024. zagorjeinternational

Općina Cestica objavila je Javni poziv za prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području općine radi utvrđivanja liste prvenstva.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz spomenutog programa, na lokaciji Sportska ulica u Cestici (Radovec). 

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području općine imaju svi građani – državljani RH koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan. Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti s mrežne stranice Općine ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine.

Zahtjev za kupnju stana s traženom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se putem pošte ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Cestica, zaključno do 31. svibnja, na adresu Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica (Ime, prezime i adresa – Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a – Općina Cestica – NE OTVARAJ).

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem maila [email protected], ili na telefon JUO Općine Cestica 042/724-824.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba