DESINIĆKE MAŽORETKINJE SLAVE 20. ROĐENDAN, A TIM POVODOM U DESINIĆU ORGANIZIRAJU PRAVU GLAZBENO – PLESNU POSLASTICU

Na središnjem trgu nastupit će mažoretkinje iz Češke, Rijeke, Radoboja i Desinića, uz pratnju brojnih gostujućih puhačkih orkestara

Objavljeno: 11.04.2018. JJ

U sklopu programa proslave Dana općine i župe Desinić, važan jubilej proslavit će i Desinićke mažoretkinje – 20. obljetnicu svoga djelovanja. U nedjelju, 22. travnja, na središnjem desinićkom trgu održat će se Međunarodna smotra mažoretkinja i puhačkih orkestara, a program počinje već u 9.30 sati, kada će se održati svečanost dodjele priznanja i zahvalnica. Defile sudionika počinje u 13 sati. Na središnjem trgu tada će se postrojiti orkestri i mažoretkinje, a nastavku će nastupiti Limena glazba “Karlo Lugarić” iz Desinića, Gradski puhački orkestar Krapina, Puhački orkestar “Lipa” Tuhelj, Općinska limena glazba Petrovsko “Špoljari”, Puhački orkestar DVD-a Špičkovina, Limena glazba Vetropack Straža, Mažoretky Holešov iz Češke, Halubajske mažoretkinje Viškovo iz Rijeke, Radobojske mažoretkinje, bivše članice Desinićkih mažoretkinja svih generacija, Plesna družba “Veronika Desinićka” i Desinićke mažoretkinje.
U programu će također sudjelovati članovi “Kostelske pištole – Keglevićeve straže” i “Taborgradski oružniki” – članovi udruge “Desinićka kubura”.
Program na trgu traje od 13.30 do 14.30 sati, a u nastavku u šatoru na igralištu pokraj osnovne škole posjetitelje će zabavljati Optimisti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba