MOŽETE LI ISPLIVATI 400 METARA ZA MANJE OD OSAM MINUTA?

Završite tečaj za spasioca na vodi i imate osiguran posao u zagorskim toplicama, Zagrebu ili na Jadranu

Objavljeno: 29.03.2018. JJ

Hrvatski Crveni križ, Služba spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja objavila je termine tečajeva za edukaciju spasilaca na vodi. Da bi mogla pristupiti tečaju, osoba mora imati najmanje 18 godina, minimalno srednju stručnu spremu ili upisan završni razred srednje škole, posjedovati uvjerenje o zdravstvenoj osposobljenosti, poznavati plivačke tehnike kraul i prsno, mora biti sposobna isplivati 400 metara za manje od osam minuta te roniti 25 metara u duljinu.
Testiranje je uvjet za pristup tečaju za osposobljavanje spasilaca. Testiranje kandidata obavljat će se na bazenu Utrine u Zagrebu od 17. travnja do 30. svibnja, svakog utorka u 10 sati i srijede u 14 sati. Informacije o testiranju mogu se dobiti na mail: [email protected].
Na testiranje treba doći 15 minuta prije termina, te ponijeti osobnu iskaznicu i opremu za plivanje. U Zagrebu će se u 2018. godini održati četiri tečaja: 7. svibnja – 13. svibnja; 14. svibnja – 20. svibnja; 28. svibnja – 3. lipnja i 4. lipnja – 10. lipnja. Nakon edukacije dobiva se licenca, a posao je osiguran u nekim od zagorskih toplicama, Zagrebu ili na Jadranu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba