PREDBLAGDANSKO DOGAĐANJE U STUBIČKIM TOPLICAMA

U Parku Vladimira Bosnara postavljena velika pisanica, uz nastup tamburaša, posjetitelji uživali u prigodnom sajmu

Objavljeno: 26.03.2018. JJ

Turistička zajednica općine Stubičke Toplice, pod pokroviteljstvom Općine, organizirala je u subotu kulturno događanje pod nazivom “Došel bu Vuzem”, u Parku Vladimira Bosnara. Posjetiteljima je predstavljena velika toplička pisanica, a dočekala ih je i raznolika ponuda eko – etno – eno proizvoda, očuvane tradicijske baštine i suvenira te domaćih uskrsnih kolača Udruge “Hrvatska žena” Stubičke Toplice, kolača i jela Udruge umirovljenika Stubičke Toplice te tradicijskih proizvoda Švicarsko – hrvatskog društva Stubičke Toplice.

Sudjelovali najmlađi

Kao i svake godine, u ponudi uskrsnih motiva i kreacija sudjelovali su i najmlađi, Učenička zadruga “Bobi” Osnovne škole “Vladimir Bosnar” Stubičke Toplice, Dječji vrtić “Zvirek” i Društvo “Naša djeca” Stubičke Toplice. Uz šaroliku ponudu proljetnog cvijeća i kreacija Cvjećarne “Cvjetić”, posjetitelji su mogli kupiti i domaće proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava topličkog kraja. Bogata prodajna ponuda ove godine upotpunjena je i prigodnom dječjom uskrsnom predstavom “Studija smijeha” pod nazivom “Kaje, di je jaje?!”

Korizmena poruka

U sklopu programa, koji je vodila Senka Susović, dobrodošlicu je svima poželio načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, a posjetitelje je pozdravila i izaslanica krapinsko – zagorskog župana Nina Gradiški Zrinski. Domaći župnik, vlč. Ivica Šestak, uputio je prisutnima prigodnu korizmenu poruku, a za dobru atmosferu pobrinuo se Tamburaški sastav “Pet za 5”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba