SPECIJALNA BOLNICA SV. KATARINA DOBITNICA NAGRADE I PRIZNANJA “STVARATELJI ZA STOLJEĆA”, ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI

JADRANKA PRIMORAC: Ovo snažno pozicionira hrvatski zdravstveni sustav i izvan granica RH, a posebnu zahvalu upućujem našim pacijentima, zbog njih se trudimo biti još bolji

Objavljeno: 04.03.2018. Alen Brodar

Tijekom petog regionalnog summita poduzetnika srednje i jugiostočne Europe “300 najboljih”, koji se održao u Dubrovniku, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina zbog izvrsnosti u radu, dodijeljena je nagrada “Stvaratelji za stoljeće”, za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

491 kandidat

Ovu prestižnu nagradu Sv. Katarina osvojila je u konkurenciji od 491 predloženog kandidata iz 10 zemalja, a o dobitnicima je odlučivao 13-člani neovisni Međunarodni odbor. U obrazloženju nagrade se ističe da se ova nagrada dodjeljuje Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, jer je svojim aktivnostima i projektima u području zdravstva, obrazovanja, znanosti, marketinga i medija te općenito društvenog angažmana, posebno doprinijela promociji poduzetništva i promociji njegovog značaja za ekonomski i društveni razvoj.
Nagradu je preuzela Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnica Sv. Katarina i predsjednica HUP – Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb.

Trenutak dodjele nagrade Jadranki Primorac

– Ovim priznanjem Specijalna bolnica Sv. Katarina snažno pozicionira zdravstveni sustav Republike Hrvatske i izvan njenih granica. Želim zahvaliti svim djelatnicima naše bolnice, te našim partnerima i suradnim institucijama, a posebna zahvala ide našim pacijentima koji su nam ukazali povjerenje. Oni ostaju naša trajna inspiracija i zbog njih ćemo učiniti sve da kvaliteta naših usluga u budućnosti bude još bolja – izjavila je Jadranka Primorac prilikom preuzimanja nagrade.
Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina ( www.svkatarina.hr ), članica je prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj.

Najbolja specijalna bolnica

European Business Assembly, (Oxford, UK) 2017. godine je Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uručio nagradu ”Best Regional Hospital Award” kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga. Iste godine, International Medical Travel Journal (IMTJ), vodeći online časopis za medicinski turizam, bolnici je dodijelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, te je bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”. U rujnu prošle godine, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kao prvoj zdravstvenoj instituciji u Europi dodijeljena je američka akreditacija “Global Healthcare Accreditation (GHA)”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba