Zabočki branitelji donirali dva računala Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi

“Ovo je zahvala vatrogascima na njihovom doprinosu, kako nekad na prvoj crti bojišnice, tako i danas u miru”

Objavljeno: 24.01.2018. Alen Brodar

Zabočki ogranak zagorske podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog, uz pomoć Grada Zaboka donirao je Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi dva osobna računala.

Pogibeljne akcije

– Zahvaljujemo svim vatrogascima na njihovom doprinosu u prvim danima Domovinskog rata ali i kasnije, jer su upravo vatrogasci uz policajce i dragovoljce bili veoma često u pogibeljnim akcijama na prvoj crti bojišnice. I danas u miru, suradnja braniteljske udruge i ZJVP-a Zabok iznimno je dobra, jer su neki od vatrogasaca članovi braniteljske udruge u kojoj se značajno ističu u svim aktivnostima – rekao je u ime braniteljske udruge predsjednik zabočkog ogranka UDVDR-a Josip Horvatin.

Prilikom uručenja donacije, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek pohvalio je rad braniteljske udruge koja se ogleda i u partnerskoj suradnji sa ZJVP-om Zabok.

Novi prostori

Uz predaju računala v.d. zapovjednika ZJVP-a Draženu Sinkoviću, napomenuo je da će ova donacija pomoći u radu ZJVP-u Zabok, koju u sljedećih nekoliko mjeseci očekuje i preseljenje u nove prostore. Sinković se zahvalio na donaciji, kojoj su prisustvovali i vatrogasci u smjeni te zaposlenici ZJVP-a, kao i članovi zabočkog ogranka UDVDR-a, a druženje se nastavilo uz domjenak koji su pripremili sami vatrogasci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba