INFO CENTAR ZA MLADE “NEOS”: UDRUGA MLADIH FENIKS ODRŽALA PRVI RADNI SASTANAK

U sklopu projekta održat će se nekoliko radionica te dvije volonterske i tri humanitarne akcije

Objavljeno: 23.11.2017. JJ

Udruga mladih Feniks je s predstavnicima partnerskih organizacija, Gradom Oroslavjem i Krapinsko – zagorskom županijom, održala prvi radni sastanak u sklopu projekta Info centar za mlade “Neos”. Projekt će se provoditi od studenoga 2017. do studenoga 2018. godine, a financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na sastanku je predstavljen projekt, plan rada, projektne aktivnosti te su dogovorena zaduženja projektnih partnera.

Uređenje igrališta

Opći cilj projekta Info-centar za mlade “Neos” odnosi se na doprinos u zadovoljavanju potreba mladih te podizanje kvalitete njihova života, kao i jačanje kapaciteta lokalne zajednice za rad s mladima, kako bi se unaprijedio sustav informiranja i savjetovanja mladih. U sklopu projekta bit će organizirane razne radionice s temama “Aktiviraj se i volontiraj!”, “Reci NE ovisnosti”, “Garancija za mlade”, “Pisanje životopisa i popratnog (motivacijskog) pisma”, “Uspješan upis u srednju školu”, “Zdrav način života”, “STOP nasilju!” i radionice za voditelja pripreme i provedbe projekta, kao i razne kreativne radionice, dvije volonterske akcije “Zajedno za ljepši grad” i uređenje dječjeg igrališta kod Područne škole Krušljevo Selo te tri humanitarne akcije podjele dječje odjeće djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji.

Mladi Oroslavčani

U navedenim aktivnostima sudjelovat će učenici osnovnih i srednjih škola, te ostali mladi s područja Oroslavja. O svim planiranim aktivnostima sudionici će biti detaljnije obaviješteni putem lokalnih medija te Facebook stranice Info centar za mlade “Neos”, Udruge mladih Feniks i na info panou.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba