KRAPINSKO – ZAGORSKA ŽUPANIJA RASPISALA NATJEČAJ ZA STUDENTSKE STIPENDIJE

TRI KATEGORIJE: Stipendije za nadarene, stipendije po socijalnom kriteriju i stipendije za deficitarna zanimanja

Objavljeno: 17.11.2017. JJ

Krapinsko – zagorska županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima za akademsku godinu 2017./2018. Stipendije će se dodjeljivati u sljedeće tri kategorije: A -20 stipendija za nadarene studente u iznosu od 600 kuna mjesečno, B – 20 stipendija za studente po socijalnom kriteriju u iznosu od 600 kuna mjesečno i C – stipendije za studente koji su akademske godine 2017./18. upisali prvu godinu nekog od deficitarnih studija (integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine ili preddiplomski i diplomski studij edukacijske rehabilitacije – smjer logopedija), u iznosu od 600 kuna.

1. prosinca

Studenti mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendije samo u jednoj kategoriji. Rok za podnošenje zahtjeva iznosi 15 dana od dana objave natječaja i istječe 1. prosinca, a u postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi. Zahtjevi se dostavljaju Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Magistratska 1, Krapina, osobno ili preporučeno poštom.

Posebni obrasci

Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima, koje zainteresirani učenici – studenti mogu dobiti u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Krapina, Magistratska 1 ili preuzeti s internetske stranice Krapinsko – zagorske županije. Redoslijedne liste svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Županije. Stipendije će se isplaćivati za akademsku godinu 2017./18. i to u 10 mjesečnih anuiteta. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba