MEĐUNARODNI DAN RURALNIH ŽENA NA POSEBAN NAČIN OBILJEŽEN U BEDEKOVČINI

Na Sajmu proizvoda OPG-ova i udruga okupilo se 20-ak izlagača, a sve prisutne zabavljala je grupa Hollywood

Objavljeno: 23.10.2017. JJ

Općina Bedekovčina i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova općine Bedekovčina, povodom obilježavanja Međunarodnog dana ruralnih žena, organizirali su četvrti Sajam proizvoda OPG-ova i udruga, održan na prostoru tržnice u Bedekovčini.
Sudjelovalo je 20-ak OPG-ova i udruga, a u popratnom programu nastupila je grupa Hollywood. Sve okupljene prilikom otvorenja Sajma pozdravila je predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova općine Bedekovčina Jadranka Vidiček, a Sajam je obišao i načelnik Bedekovčine Darko Ban.
– Sve naše OPG-ove i udruge pozovemo na našu tržnicu u Bedekovčinu, da bi mogli prezentirati i promovirati svoje proizvode. Svake je godine sve više proizvoda, od poljoprivrednih do onih domaće kućne radinosti i drvenih igračaka – rekao je Ban.
Prisustvovao je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je zahvalio Općini Bedekovčina i Povjerenstvu za ravnopravnost spolova općine Bedekovčina na organizaciji i skretanju pozornosti na ulogu ruralnih žena u današnjem svijetu.
– Ovakvi manji sajmovi daju udrugama i OPG-ovima mogućnost da se prezentiraju. Oni zajednički promoviraju Krapinsko – zagorsku županiju, ali ljudi od toga i žive te im moramo pomoći u plasmanu njihovih roba i usluga na tržište – rekao je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba