ODLIČAN REZULTAT NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU NA KOJEM JE SUDJELOVALO VIŠE OD PET TISUĆA MLADIH PLESAČA

Glazbeno – plesnom studiju “Ritam” iz Klanjca i Zaboka tri prva i jedno drugo mjesto

Objavljeno: 11.05.2017. Jelena Jazbec

I ove godine, polaznici Glazbeno – plesnog studija “Ritam” iz Klanjca i Zaboka sudjelovali su na međunarodnom natjecanju plesača “International Dance Open Zagreb 2017”, koje se održavalo pod pokroviteljstvom Predsjednice RH. Na natjecanju je sudjelovalo 29 zemalja Europe, 500 plesnih klubova i preko pet tisuća mladih plesača u svim plesnim stilovima i plesnim disciplinama. Nakon dva dana iscrpljujućeg natjecanja, polaznici Plesnog studija “Ritam”, prema ocjeni međunarodnih i nacionalnih sudaca, postigli su zavidne rezultate. S osvojena tri prva i jednim drugim mjestom, ostvarili su mogućnost odlaska na Svjetsko plesno natjecanje u Rim.
– Za ovo natjecanje uloženo je puno truda i rada, što je i urodilo plodom, posebno za plesnu grupu iz Zaboka, koja je započela s radom u veljači ove godine, i uspješno se predstavila na natjecanju, osvojivši drugo mjesto. Plesačima je to velika motivacija i poticaj za daljnji rad i napredovanje. Ponosni smo na svoje plesače te se radujemo natjecanju u Rimu – poručuju iz Plesnog studija “Ritam”.
Prva mjesta osvojile su Mala plesna skupina Klanjec, Starija plesna skupina Klanjec i Mažoretkinje Klanjec, dok je drugo mjesto osvojila Starija plesna skupina Zabok.
Voditeljica plesnih skupina iz Klanjca i Zaboka je Dubravka Jelušić, a voditeljica mažoretkinja Renata Ban.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba