VIDEO: OROSLAVJE IMA NOVU ZVIJEZDU!

Mladi perspektivni pjevač Dejan Roginić snimio svoj debitantski singl “Danas si ona” – kako vam se sviđa?

Objavljeno: 09.05.2017. zagorjeinternational

Oroslavje ima novu zvijezdu – pjevač i natjecatelj RTL-ovog showa “Zvijezde”, 26-godišnji Dejan Roginić iz Oroslavja započeo je svoj glazbeni uspon debitantskim singlom “Danas si ona”, koji je snimio s iskusnom producentskom ekipom u dva poznata zagrebačka studija – J.M. Studio, Janka “Trooly” Mlinarića, i Soundcage studiju Marijana Gudelja, klavijaturista grupe JINX.

Uloga u “Zelenom blagu”

Dejan je rođen u Donjoj Stubici, a odrastao je u Oroslavju. Glazbom se bavi od svoje 15. godine, kada je sa svojim prijateljima počeo svirati u bendu. Kao solo izvođač, nastupao je na brojnim festivalima, kao što su “Oro nota”, “Prvi glas Zagorja”, “Mala Krapina” i dr. Nastupao je i po klubovima u Zagorju i okolici, a 2013. godine igrao je u mjuziklu “Zeleno blago”. Nastupio je i u popularnoj emisiji “Lijepom našom”.
Dejan svira akustičnu gitaru i klavir, što je i pokazao u showu “Zvijezde”, a da ima iskustva pred kamerama, pokazao je u showu “Samo nebo zna”, zahvaljujući kojem je već osvojio srca brojnih gledateljica.

“Veselim se budućim nastupima”

Glazbu, tekst i aranžman njegovog debitantskog singla potpisuje Robert Domitrović, a za spot je zaslužan Duje Miliša, student Akademije dramske umjetnosti, i sam kantautor.
Dejan je, kaže, zadovoljan konačnim proizvodom, a trenutno se veseli budućim nastupima na kojima će izvoditi i svoj novi singl.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba