PRESTIŽNO PRIZNANJE

Bolnici Sv. Katarina nagrada za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu

Objavljeno: 27.04.2017. Alen Brodar

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina je tijekom održavanja “IMTJ Medical Travel Summit-a” u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ) , vodeći svjetski online časopis za medicinski turizam dodjelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu.
Bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom specijalnom bolnicom godine”, a sve sukladno ocjenama međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinska putovanja i medicinski turizam. U ime Specijalne bolnice Sv. Katarina nagradu je primila gospođa Jadranka Primorac, članica Uprave, a nagradu joj je dodijelio g. Keith Pollard, izvršni urednik International Medical Travel Journala.
– Ovo je veliko priznanje od strane međunarodne javnosti ne samo našoj Bolnici nego i hrvatskom zdravstvu u cjelini. Sv. Katarina će sustavno raditi na daljnjem pozicioniranju Republike Hrvatske kao prepoznatljive destinacije medicinskog turizma na globalnom tržištu zdravstvene industrije – izjavila je Jadranka Primorac, čija bolnica u lipnju ove godine, u suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) organizira jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija u 2017., u čijem radu sudjeluje i petero dobitnika Nobelove nagrade.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba