GRADSKO VIJEĆE PREGRADE

Dječjem vrtiću “Naša radost” formirat će se nova odgojno – obrazovna skupina i zaposliti dva odgojitelja

Objavljeno: 10.02.2017. Jelena Jazbec

Na 24. sjednici Gradskog vijeća grada Pregrade usvojeno je Financijsko izvješće Glazbene škole Pregrada za 2016. godinu, te je donesen Plan mreže dječjih vrtića na području grada Pregrade. Mreža predstavlja pregled organiziranog predškolskog odgoja i obrazovanja kao osnovu za daljnje širenje djelatnosti na području za koji je utvrđena.

Izgradnja parkirališta

Gradski vijećnici donijeli su i Odluke vezane uz Dječji vrtić “Naša radost”, kojemu je dana suglasnost za Plan upisa djece u redovni 10-satni primarni program dječjeg vrtića za odgojno – obrazovnu 2016./2017. godinu, kao i za formiranje nove odgojno – obrazovne skupine zbog povećanja broja djece, te, sukladno tome, zapošljavanje dvaju odgojitelja, jednog na puno, te drugog na pola radnog vremena.
Donesena je i Odluka o kupnji nekretnina u Ulici Janka Leskovara, uz Glazbenu školu Pregrada i nogometni klub, gdje se planira izgradnja parkirališta. Pitanje izgradnje predmetnog parkirališta važno je rješenje i zbog budućeg projekta izgradnje Kulturnog centra.

Poljoprivredna redarka

U sklopu desete točke, svoje izvješće predala je i ukratko obrazložila poljoprivredna redarka grada Pregrade, Silvija Kramarić. Od 106 predmeta na području Pregrade, za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2016., 43 ih je završeno i parcele su očišćene, dok ih je 27 djelomično očišćeno. Parcele nisu u potpunosti očišćene radi vremenskih uvjeta ili tehničkih nedostataka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba