Klanjec

U subotu Božićni sajam, u nedjelju tradicionalni Božićni koncert

Objavljeno: 16.12.2016. mladenmandic

Grad Klanjec, Kulturni centar i Gradska knjižnica te Društvo “Naša djeca” Klanjec, organiziraju ove subote s početkom u 16 sati na Trgu Antuna Mihanovića već tradicionalni Božićni sajam. Na prigodnim štandovima moći će se nabaviti pokoji originalni i rukom rađeni ukras za bor ili blagdanski stol, kakav zgodan poklončić za svoje najbliže ili blagdanske kolačiće. U božićnoj kuhinji pripremat će se hrenovke i kobasice na roštilju, uz nezaobilazno kuhano vino i topli čaj.

Kočija Djeda Mraza

Dječji program započet će oko 16.30 sati, a nastupit će Dječji vrtić “Kesten”, Glazbeno – plesni studio “Ritam”, mališani Osnovne škole Antuna Mihanovića te Mažoretkinje iz Dubrovčana. Oko 17 sati očekuje se da će na kočiji stići i Djed Mraz te se pozivaju sva djeca do 12 godina da dođu po svoj mali poklon. Posebno iznenađenje ovogodišnjeg sajma bit će puštanje u zrak stotinjak svjetlećih lampiona, koji će se moći podići na štandu ispred Gradske knjižnice.

Glazbeni gosti

U nedjelju s početkom u 18 sati, u školskoj sportskoj dvorani, održat će se i veliki tradicionalni božićno – novogodišnji koncert u organizaciji Grada Klanjca, KUD-a “Antun Mihanović” i Kulturnog centra Klanjec. Na koncertu će nastupiti domaćini, klanječki KUD “Antun Mihanović” s dječjim folklorom, folklornom sekcijom, folklorno – pjevačkom skupinom, tamburaškom sekcijom i sekcijom dvorskih plesova. Kao gosti nastupit će i Mješoviti pjevački zbor KUD-a “Naša lipa” iz Tuhlja, Puhački orkestar “Lipa”. Mješoviti pjevački zbor “Đuro Prejac” iz Desinića, Tamburaški sastav “Zelenjak”, Klapa Brv, Igor Siročić i “Vrijeme Vinila” te Branko Greblički Ventek. Nakon koncerta, Grad Klanjec priređuje i tradicionalno božićno – novogodišnje druženje uz prigodni domjenak i tamburaše.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba