“Zlatarska božićnica”

Advenski sajam, dolazak sv.Nikole, izložba, dvije kazališne predstave…

Objavljeno: 30.11.2016. mladenmandic

Zlatarsko Pučko otvoreno učilište dr. Jurja Žerjavića priprema tijekom prosinca “Zlatarsku božićnicu”, manifestaciju povodom nadolazećih božićnih blagdana. U organizaciji sudjeluju Grad Zlatar, Gradska knjižnica, Galerija izvorne umjetnosti i Turistička zajednica Grada Zlatara.

Božićni ukrasi

Program će početi ove subote, malim adventskim sajmom u 9 sati, na prostoru pokraj župne crkve. U 10.30 sati, najavljen je susret sa sv. Nikolom, a u programu će sudjelovati zbor Župe Zlatar i Ženska vokalna skupina Dora. Sveti Nikola posjetit će u utorak i mališane u Dječjem vrtiću te učenike nižih razreda u zlatarskoj i belečkoj Osnovnoj školi. U srijedu se programu pridružuje i Gradska knjižnica, gdje se s početkom u 18 sati organizira radionica izrade božićnih ukrasa. Udruga Zlatarska paleta priređuje izložbu koja će biti otvorena u subotu, 17. prosinca u Galeriji izvorne umjetnosti.

Kerekesh Teatar

I ove godine će biti održana priredba pod nazivom “Pozdrav 2016-oj”, na kojoj će nastupiti učenici zlatarske Osnovne i Srednje škole, Zlatarske mažoretkinje, KUD Belec i KPD Zlatarjeve. Priredba će biti održana u Vatrogasnom domu, u nedjelju, 18. prosinca, u 17 sati. Također, u Vatrogasnom domu bit će izvedene i dvije kazališne predstave. Predstava za djecu “Šuma Striborova” u raskošnoj produkciji Kazališta Hotel Bulić, koja je na programu u ponedjeljak, 19. prosinca u 18 sati, dok u utorak, 20. prosinca, u 19.30 sati, gostuje Kerekesh Teatar s predstavom “Krtice”, koju izvodi Jan Kerekeš. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba