HNS Gornje Stubice

Jasmin Krizmanić ponovno istaknuo kandidaturu za općinskog načelnika 

Objavljeno: 28.11.2016. mladenmandic

Na godišnjoj izvještajnoj skupštinu HNS-a Gornje Stubice, podnijeto je izvješće o radu u proteklom razdoblju i planovi za 2017. godinu. Čelnik gornjostubičkog HNS- a, Jasmin Krizmanić, govoreći o brojnim aktivnostima podružnice, izrazio je zadovoljstvo odličnim rezultatima na prošlim izvanrednim parlamentarnim izborima, posebice brojem preferencijalnih glasove koje je u Gornjoj Stubici dobio njihov zastupnik Milorad Batinić.

Najznačajnija aktivnost u 2017. godini za HNS će biti lokalni izbori u svibnju s kojima će se održati i izbori za vijeća mjesnih odbora. Skupština je bila prigoda i da aktualni načelnik Jasmin Krizmanić i njegov zamjenik Vladimir Škvorc ponovno istaknu kandidature na predstojećim lokalnim izborima za mjesto načelnika i njegova zamjenika.

Gornjostubički HNS iduće godine proslavit će 15. godišnjicu od osnivanja. Broji 280 članova te je najjača politička organizacija na području općine Gornja Stubica. Rad i rezultate gornjostubičkih HNS-ovaca pohvalili su i član predsjedništva HNS-a Željko Vincelj i saborska zastupnica Marija Puh.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba