“Čovjek – ključ uspjeha”

Kumrovčanka Štefica Iveković proglašena najprodavačicom u Hrvatskoj

Objavljeno: 19.10.2016. mladenmandic

Štefica Iveković, 45-godišnja samozatajna prodavačica iz Ravnog Brezja pokraj Kumrovca ove je godine u akciji Hrvatske turističke zajednice “Čovjek – ključ uspjeha – djelatnik godine” proglašena najprodavačicom godine. Glavni ured Hrvatske turističke zajednice proveo je naime izbor djelatnika u 26 kategorija i u posebnoj kategoriji za životno djelo u turizmu. Štefica Iveković zaposlenica je trgovine Trgodes d.o.o. Desinić, poslovnica Market 7 u kumrovečkoj Ulici Josipa Broza. Po mišljenu svih stanovnika Kumrovca, bila je predložena od Turističkog ureda Turističke zajednice za područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela, kao ona koja zasigurno zaslužuju državnu nagradu.

Proglašenje u Bolu na Braču

Turistička zajednica predložila je još nekoliko djelatnika u turizmu s područja općina Kumrovec, Desinić i Zagorskih Sela u drugim kategorijama, no oni nisu osvojili nagrade. Proglašenje i svečana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se na Danima hrvatskog turizma u Bolu na otoku Braču 26., 27. i 28. listopada. Na svečanosti dodjele nagrada i podjeli nagrada biti će prisutni dobitnica nagrade Štefica Iveković i Milan Kladnički u ime Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela.

Buket cvijeća

Štefici Iveković uz buket cvijeća, danas rano ujutro, u svitanje, kad je otvorila svoju trgovinu Trgodesa u Kumrovcu, čestitku su uputili predsjednik Turističke zajednice i načelniK Desinića Zvonko Škreblin, vlasnik Trgodesa d.o.o., Mladen Šurbek, načelnik Općine Kumrovec Dragutin Ulama te direktor Turističkog ureda, Milan Kladnički. Mnogi kupci koji ranom zorom dolaze u tu trgovinu u Kumrovec bili su iznenađeni činjenicom što se tako rano ujutro na početku radnog vremena u dućanu okupila “politička svita”, ali nakon što im je pojašnjeno da je Štefica, djelatnica u jednom tako malom seoskom dućanu, proglašena najboljom prodavačicom u Hrvatskoj svi su rekli – “Ma svaka čast – ona je to sigurno i zaslužila”.



ŠTEFICA IVEKOVIĆ:

Bila sam šokirana, pitam se zašto baš ja!

Štefica Iveković, slažu se u ocjeni svi Kumrovčani, unatoč obiteljskoj tragediji od prije 16 godina kada joj je suprug stradao u prometnoj nesreći u Dubrovčanu, svojim pristupom prema kupcima, neposrednošću i iskrenošću, jednostavno plijeni.
– Kad sam doznala da sam proglašena za najprodavačicu u Hrvatskoj, jednostavno sam bila šokirana i pitala se zašto sam baš ja u jednom tako malom dućanu i jednom tako malom Kumrovcu proglašena baš za najbolju u cijeloj Hrvatskoj. U ovoj trgovini Trgodes u kojoj sam izuzetno zadovoljna i poslom i svojim gazdom, radim već desetak godina , volim svoj posao, volim svoje kupce i to redom od onog najmlađeg do onog najstarijeg – rekla nam je nakon što je doznala da je najbolji prodavač u Hrvatskoj Štefica Iveković.
Inače Štefica Iveković je nakon smrti svojeg supruga Dragutina prije 16 godina, kao samohrana majka odgojila dvije kćeri koje danas imaju 24 i 22 godine. Starija kćer Ines radi kao medicinska sestra u Institutu za tumore, a mlađa Ana je trenutno studentica na studiju poslovne ekonomije i financija u Zaprešiću. Kapa dolje – uzorna samohrana majka – najbolja hrvatska prodavačica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba