“Konkurentnost i kohezija”

Među potencijalnim korisnicima Fonda za regionalni razvoj, i četiri zagorske ustanove

Objavljeno: 28.07.2016. mladenmandic

U okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” iz Fonda za regionalni razvoj, su i četiri natječaja kojima potencijalni korisnici mogu biti ustanove s područja Krapinsko – zagorske županije. Riječ je o natječaju “Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena područja”, iz kojeg se mogu financirati oprema i manji radovi Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije. Na natječaj “Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama ili dnevnim kirurgijama”, postoji mogućnost prijave za Opću bolnicu Zabok. Na natječaj za unaprjeđivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici osobama s invaliditetom, prijaviti se može Dom za psihički bolesne odrasle osobe Bidružica iz Desinića, dok se na natječaj “Unapređivanje infrastrukture pružatelja socijalnih usluga djeci i mladima”, može javiti Odgojni dom iz Bedekovčine.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba