Srednja škola Zlatar

Od nastave se danas oprostilo 127 zlatarskih maturanata

Objavljeno: 30.06.2016. mladenmandic

U zlatarskoj Srednjoj školi održana je tradicionalna završna svečanost kojom je obilježen kraj obrazovanja generacije ovogodišnjih maturanata. Od Srednje škole danas se oprostilo 127 maturanata, uručene su im svjedodžbe i upućene čestitke na uspješno završenom obrazovanju. Maturantima, ali i svim ostalim učenicima koji su na županijskim, međužupanijskim i državnim natjecanjima i smotrama postigli izvrsne rezultate, uručena su i priznanja i nagrade škole te zahvalnice Grada Zlatara.

Ravnateljica škole Zdenka Rogina, uz čestitke učenicima na postignućima među ostalim je istakla.
– Zahvaljujem vam što ste bili učenici ove škole, jer ste i svojim rezultatima pridonijeli da se izvrsnost zlatarske Srednje škole prepoznaje diljem Hrvatske. Učenicima i profesorima uspjeh je čestitao i zlatarski gradonačelnik Stanko Majdak i njegova zamjenica Jasenka Auguštan Pentek.
– Od srca vam hvala što širite ugled Grada Zlatara. Zahvalnice gradonačelnika koje danas dobivate, neka vam budu samo mali spomen na to da netko misli na vas i da se vama ponosi – rekao je gradonačelnik Majdak koji je maturantima zaželio uspjeh u životu, da upišu željene fakultete ili nakon srednje škole pronađu posao.

U drugom dijelu svečanosti, ispred škole podignuta je i eko zastava povodom stjecanja srebrnog statusa Međunarodne eko – škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba