“Say hello to the world”

Dječji vrtić “Rožica” iz Velikog Trgovišća uspješno se predstavio na međunarodnom kongresu u Sloveniji

Objavljeno: 21.04.2016. Jelena Jazbec

Predstavnice Dječjeg vrtića “Rožica” iz Velikog Trgovišća, ravnateljica Gordana Pavlinić i odgajateljica Anita Jurina, sudjelovale su na međunarodnom kongresu “Say hello to the world” u Rimskim Toplicama u Sloveniji. Vrtić “Rožica” sudionik je istoimenog međunarodnog projekta od listopada prošle godine, a njegov je cilj promicanje tolerancije i uvažavanje različitosti. Pavlinić i Jurina prezentirale su svoj rad i uspješnu suradnju s roditeljima polaznika vrtića, a bile su u društvu predstavnika još pet hrvatskih vrtića te brojnih vrtića i osnovnih škola iz cijele Europe.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba