Gradska plinara Krapina

Iduće nedjelje od 7 do 20 sati doći će do redukcije plina u Krapini, povremeno moguće i u Đurmancu, Petrovskom i Jesenju

Objavljeno: 17.04.2016. mladenmandic

Iduće Iz Gradske plinara Krapina d.o.o. obavještavaju svoje potrošače da će u nedjelju, 24. travnja, Gradska plinara Krapina d.o.o. nastaviti s radovima Treće faze rekonstrukcije glavnog i pomoćnog plinovoda u ulici Ljudevita Gaja u Krapini.

Djelatnici će zamijeniti stare čelične cijevi na dionici od kućnog broja Ljudevita Gaja 1 do zgrade Hrvatske pošte – Ljudevita Gaja 18, stoga će u vremenu od 7 do 20 sati doći do redukcije prirodnog plina.

Dotok prirodnog plina bit će zatvoren za potrošače distributivnog područja od Južne zone prema sjeveru do Wohlovog mosta (Zagrebačka cesta, Gajeva ulica, Trg Ljudevita Gaja, Bregovita, Magistratska ulica, Ulica Matije Gupca, Ulica Zrinski – Frankopana, Dolac). Moguć je i povremeni prekid opskrbe plinom za općinu Đurmanec, dio općine Petrovsko i općine Jesenje u kasnijim poslijepodnevnim satima.

U slučaju jakog oborinskog nevremena, radovi će se prolongirati i o eventualnom novom terminu izvođenja radova obavijestit će svoje potrošače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba