Druškovec Humski

26-godišnjak traktorom sletio s ceste, udario u drvo i teško se ozlijedio

Objavljeno: 17.04.2016. mladenmandic

Jutros u 0.45 sati u Druškovcu Humskom u općini Hum na Sutli, u slijetanju s ceste teško je ozlijeđen 26-godišnji vozač traktora. On se kretao nizbrdicom u Druškovec Gori i u oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, udario u drvo i ispao iz traktora te je pri padu teško ozlijeđen. U policiji su nam rekli da je bio i pod utjecajem alkohola. Teško ozlijeđeni 26-godišnjak prevezen je prvo u Opću bolnicu u Zabok, a potom i u Klinički bolnički centar Dubrava u Zagrebu.

U Zagorju su se dogodile još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom bez ozlijeđenih osoba i to u Konjščini gdje je došlo do sudara dvaju osobnih vozila te u Oroslavju.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba