Marija Bistrica

Na Smotri zagorskih učeničkih zadruga sudjelovalo 14 zadruga – najbolji “Plavi trnac” iz zabočkog ŠUDIGA

Objavljeno: 09.04.2016. mladenmandic

Osnovna škola Marija Bistrica bila je domaćin 13. Smotre učeničkih zadruga Krapinsko – zagorske županije, koja je zbog kiše održana u marijabistričkom Domu kulture. Na samom početku, pozdravne riječi svim učesnicima uputili su ravnateljica škole Vesna Brlek, načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, predsjednica Prosudbenog povjerenstva Brankica Zbanatski i zamjenica župana Jasna Petek.

Nakon pozdrava uslijedio je i kratki program u kojem su nastupili učenici marijabistričke Osnovne škole i Osnovne glazbene škole Marija Bistrica, a potom i prezentacija programa rada učeničkih zadruga, koju su pomno pratili članovi Prosudbenog povjerenstva.

Ukupno je na smotri sudjelovalo 14 učeničkih zadruga, a prvo mjesto je osvojila Učenička zadruga “Plavi trnac” zabočkog ŠUDIGA. Druga je bila Učenička zadruga “Matija Gubec” iz istoimene OŠ iz Gornje Stubice, a treća je bila Učenička zadruga domaće OŠ iz Marije Bistrice “Srčeke”. Te tri učeničke zadruge predstavljat će KZŽ i na Državnoj smotri.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba