Potpisana suradnja

Kroz radionice i individualne konzultacije menadžeri će mentorirati sedam izabranih studenata

Objavljeno: 08.04.2016. Alen Brodar

Veleučilište Baltazar Zaprešić potpisalo je u srijedu sporazum s Udrugom multitasking menadžera – poslovni klub. Ta je suradnja ostvarena s ciljem povezivanja studenata stručnih specijalističkih studija projektnog, komunikacijskog i financijskog menadžmenta s uspješnim menadžerima iz različitih struka kroz program mentoringa.

Sedam mentora

Ugovor o suradnji potpisali su u ime Veleučilišta Baltazar i Alumni kluba Baltazar, prodekan Milan Jurina i Robert Kuščar, predsjednik Udruge multitasking menadžera.

U projekt je aktivno uključeno sedam mentora i sedam odabranih studenata specijalističkih diplomskih stručnih studija projektnog, financijskog i komunikacijskog menadžmenta, koji će usko surađivati u sklopu programa mentoringa koji će se provoditi kroz radionice i u obliku individualnih konzultacija.
Tom suradnjom Veleučilište Baltazar Zaprešić stavlja dodatan naglasak na stručna znanja svojih studenata te povećava mogućnosti integracije studenata u poslovno okruženje te njihova profesionalnoga umrežavanja i napredovanja. Projekt otvara brojne mogućnosti suradnje, među kojima je program mentoringa tek početak.

Rješavanje problema

Udruga multitasking menadžera – poslovni klub okuplja sposobne i ambiciozne osobe koje neovisno o formalnoj edukaciji u kratkom vremenu izvršavaju složene ili jednostavne zadatke. Cilj Udruge je interaktivna razmjena iskustava i rješavanje problema kroz brzo povezivanje mladih, inventivnih i kreativnih ljudi. UMM je zatvorena grupa koja prihvaća članove isključivo na bazi preporuke te na temelju iskustava u radu na raznim projektima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba