Dom zdravlja KZŽ

Župan Kolar uručio ključeve dviju Fiat pandi za patronažne sestre u Krapini i Krapinskim Toplicama

Objavljeno: 16.03.2016. mladenmandic

 

Zagorski župan Željko Kolar danas je u prisustvu ravnateljice Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije Nade Dogan i Krešimira Božića, ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu KZŽ, predao ključeve dvaju automobila fiat panda, patronažnim sestrama Doma zdravlja u Krapini i Krapinskim Toplicama. Vrijednost svakog automobila je 60 tisuća kuna plus PDV. Za jedan automobil novac je osiguran iz decentraliziranih sredstava Krapinsko – zagorske županije, a za drugi iz vlastitih županijskih prihoda.

Također je iz prihoda Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije nabavljen i uređaj za rendgensko snimanje zubiju i usne šupljine – ortopan, vrijednosti 190 tisuća kuna s PDV-om.

Kroz desetak dana za potrebe Doma zdravlja očekuje se nabavka još jednog aparata – EEG uređaja vrijednosti također oko 190 tisuća kuna, a u tijeku je također i natječaj za kupnju još dvaju sanitetskih vozila.

Župan Željko Kolar na primopredaji je naglasio kako su vozila za patronažne sestre u Krapini i Krapinskim Toplicama idealni automobili za teren, te kako je izuzetno zadovoljan radom svih zdravstvenih ustanova na području Krapinsko – zagorske županije.
– Županija će i ubuduće ulagati u zdravstvo na zadovoljstvo svih zagorskih zdravstvenih ustanova, ali prvenstveno i svih pacijenata na području Krapinsko – zagorske županije – rekao je župan Željko Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba