“ENGLISH IN ACTION”

Dramski tim SŠ Krapina osvojio prvo mjesto na međunarodnom natjecanju u znanju engleskog jezika

Objavljeno: 15.03.2016. Alen Brodar

Učenici Srednje škole Krapina sudjelovali su po prvi puta na međunarodnom natjecanju “English in Action 2016” u organizaciji Udruge za promicanje multimedijske nastave (UMNA, Zagreb). Natjecanje je održano u Zagrebu, a učenici Srednje škole Krapina su se natjecali u tri kategorije: Spelling Bee, Persuasive Speaking, Drama.

U pojedinačnoj kategoriji “Spelling Bee” Veronika Belošević (4.d, mentorica prof. Ljerka Krajačić) izborila je treći krug natjecanja. Tim Brune Habusa (3.bt, mentorica prof. Ljerka Krajačić) uspješnim je debatiranjem na temu “Private Schools vs State Schools” u kategoriji “Persuasive Speaking” došao do drugog mjesta i tako osvojio srebro za Srednju školu Krapina.

Krapina je najveći uspjeh postigla u kategoriji “Drama Challenge” u kojoj je dramski tim uspješno odgovorio na zadanu temu “Sacrifice”, kazališnim djelom osmominutnog trajanja i osvojio prvo mjesto. Zlato je pripalo učenicama Dorotei Rukav i Dei Presečki iz 4.a, Dini Leško iz 3.a te Janu Puljku iz 3.c, mentorica prof. Ana Lovaković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba