SPONZORIRANI ČLANAK

Auto Štagar: Svojom kvalitetom usluga i iskustvom, stekli smo povjerenje mnogih

Objavljeno: 09.01.2017. mladenmandic

Sami začeci tvrtke Štagar d.o.o. iz Marije Bistrice, s adresom na Stubičkoj cesti 20, sežu još u daleku 1979. godinu, kada je Mirko Štagar, otac današnjeg vlasnika Miroslava Štagara, osnovao obrt Auto Štagar koji je na samom početku pružao usluge autolakirnice, a potom i usluge popravaka i poliranja vozila.

Ovlašteni partner Hyundaija

Obrt se postepeno proširivao te je 2001. godine osnovana i tvrtka Štagar d.o.o. koja je postala ovlašteni partner tvrtke Hyundai.
Prodaju i servisiraju njihova vozila, također prodaju sve vrste auto dijelova za Hyundai vozila, ali bave se i prodajom rabljenih automobila svih marki. Od 2011. godine vlasnik obrta i tvrtke postaje Mirkov sin Miroslav, nastavlja očevim stopama obiteljsku tradiciju, i iz godine u godinu, sve se više šire. Tako danas uz termolakirnicu, servis i popravak automobila, nude i usluge autolimarije, vulkanizacije, dijagnostike, geometrije kotača odnosno optike, prijavu i procjenu šteta te prodaju automobila po sistemu “staro za novo”. Nude i zamjenska vozila te besplatan prijevoz neispravnog ili oštećenog vozila do njihovog servisa i to u krugu od 50 kilometara.

Proširenje kapaciteta

– Kroz ovih 38 godina koliko postojimo, svojom kvalitetom usluga i iskustvom, stekli smo povjerenje mnogih. Danas ovdje u Mariji Bistrici zapošljavamo deset radnika, a cilj nam je iduće godine proširiti kapacitete i povećati svoje poslovanje i zaposliti još nekoliko radnika i ovdje u Mariji Bistrici, a možda i na nekoj drugoj lokaciji. Naime, u Zaboku već imamo kupljeno zemljište za gradnju novih prostora. Uz sve usluge koje ovdje naši klijenti mogu dobiti na jednom mjestu, godišnje prodajemo između 40 i 70 novih Hyundai vozila te po izuzetno povoljnim cijenama i između 35 i 40 rabljenih vozila. Ta će brojka sigurno iz godine u godinu, povećanjem obujma našeg poslovanja i rasti – rekao nam je vlasnik obrta Auto Štagar i poduzeća Štagar d.o.o. Miroslav Štagar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba