U ORGANIZACIJI SD-a VELIKO TRGOVIŠĆE I GRADA DONJA STUBICA: 16. Prvenstvo Hrvatske samostrelom Field u dvorani, za seniore, kadete i juniore

U Gupčev kraj naredne dvije nedjelje dolaze najtrofejniji hrvatski i ponajbolji svjetski strijelci

Objavljeno: 10.10.2020. zagorjeinternational

Streljačko društvo Veliko Trgovišće i Grad Donja Stubica ove nedjelje od 9.30 sati u donjostubičkoj sportskoj dvorani organiziraju 16. Prvenstvo Hrvatske samostrelom Field u dvorani, na 18 metara, za kategorije seniora i seniorki, a sljedeće nedjelje u isto vrijeme za kategorije kadeta i juniora.

U Gupčev kraj, u Donju Stubicu, tako će drugu godinu zaredom doći najtrofejniji hrvatski strijelci u ovoj disciplini, predvođeni najboljim samostrelcima svijeta -Valentinom i Domagojem Pereglinom te svjetskim prvacima Andrejem Krstinićem i našim juniorom Martinom Oborovečkim. Osim njih, nastupit će i zagorske natjecateljice Mihaela Oborovečki i Sanja Komar, srebrna i brončana s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva, te uz Valentinu Pereglin članice najbolje ekipe za 2019. godinu po izboru Sportskih novosti, kao i ostali najbolji hrvatski samostrelci. Najbolji natjecatelj i natjecateljica po rezultatu kvalifikacija (IR600) osvojit će nagradu 2. Kupa Grada Donje Stubice.

Pokrovitelji natjecanja su Hrvatski streljački savez i Općina Veliko Trgovišće, a suorganizatori Sportska zajednica Grada Donja Stubica, TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, te PGSD Zagreb i Streljačko društvo Metalis iz Donje Stubice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba