KAŽE SE DA ŠTO VIŠE JEZIKA ZNAŠ, TO VIŠE VRIJEDIŠ. PA, ŠTO ČEKATE? Odaberite jezik koji biste željeli naučiti i krenite!

UPISI DO KRAJA RUJNA: “Versus” škola stranih jezika iz Krapine vas čeka!

Objavljeno: 07.09.2020. zagorjeinternational

“Versus” škola stranih jezika iz Krapine tijekom cijelog rujna upisuje nove polaznike! Engleski, njemački, talijanski, francuski ili ruski – odaberite jezik koji biste željeli naučiti i krenite. Dob nije važna, upisuju se djeca vrtićke dobi, ali i umirovljenici.
Nastava će se održavati uživo, uz mogućnost prelaska na online oblik. U ponudi su i online tečajevi za odrasle, naročito za učenje poslovnog jezika.
Upisi se vrše putem Facebook stranice, web stranice, pozivom na broj 091/562 54 13, e-mailom ili dolaskom u “Versus”, na adresu Magistratska 18. Na toj se adresi nalaze i učionice u kojima se održava nastava. Nastava se održava i u Zaboku, a po potrebi i u vrtićima i tvornicama. Novost su i online tečajevi za odrasle (svih jezika) dvojezične grupe (engleski i njemački), te učenje njemačkog jezika u vrtićima (samostalno ili kombinirano s engleskim).
Inače, “Versus” škola stranih jezika radi na projektu bilingvalne nastave kao potpora državnim školama, priprema polaznike za ispite Cambridge Universityja i u suradnji s Britanskim savjetom iz Zagreba (čiji je “Silver partner”) organizira te ispite u Krapini za najmlađe.
“Versus” će sljedeće godine proslaviti 30 godina rada, pa se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, planira tu važnu godišnjicu obilježiti nizom događanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba