Varaždinka je imala tek 30 godina

Preminula Vanja Žikić, natjecateljica showa “Život na vagi”

Objavljeno: 09.07.2020. zagorjeinternational

Varaždinka Vanja Žikić, bivša kandidatkinja emisije “Život na vagi”, preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Imala je 30 godina, prenosi 24sata.hr.

– Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta “Život na vagi”. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja – potvrdili su vijest s RTL-a.

Gubitak kilograma

Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a svojedobno je govorila kako joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma. Nedostajalo joj je da je netko pogura naprijed. Jednom je prilikom otkrila kako prije mršavljenja nije mogla zavezati tenisice, voziti bicikl, obući traperice, penjati se uzbrdo… Priznala je kako bi bila najsretnija kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL.
Osim toga, želja joj je bila zaposliti se kao frizerka, u čemu joj je odmagala njezina kilaža. Na taj je način htjela pomoći roditeljima koji su oboje nezaposleni. Inače je po zanimanju bila grafičarka.

– Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu – govorila je Vanja prije ulaska u show.
Samoj je sebi po ulasku napisala obećanje u kojem je, između ostaloga, spomenula kako će svojim roditeljima pokazati da je uspjela bez njih. Bila je prva kandidatkinja koja je ispala iz treće sezone “Života na vagi”. Za vrijeme boravka u kući, izgubila je 8,4 kilograma, ali to je nije zaustavilo.

Pronašla ljubav

– Drago mi je da sam bila dio te priče jer mi je to otvorilo neke nove puteve. Red, rad i disciplina ono su što se prvo nauči i toga se držim i izvan kuće – govorila je Vanja.
Nakon izlaska iz showa, nastavila je trenirati. Družila se i s natjecateljima s kojima je bila u kući. Osim toga, ostvarila je svoju najveću želju – pronašla je ljubav i bila voljena. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter