PATOLOŠKI NALAZ POTVRDIO: Muškarac iz Istre preminuo od koronavirusa

Trenutno 442 zaraženih, od čega u KZŽ 33, u RH se do sada izliječile 22 osobe

Objavljeno: 25.03.2020. zagorjeinternational

U Hrvatskoj su u ovom trenutku 442 slučaja zaraze koronavirusom, što je 24 više u odnosu na danas ujutro, odnosno, 60 više u protekla 24 sata.

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, rekao je kako je pozitivno što nema drastičnog povećenja kakvo je bilo ono u subotu, kada je u 24 sata broj porastao za 78. Činjenica da se broj za sada drži ispod toga daje nadu da će krivulja polako padati. Također, iz dana u dan raste broj izliječenih, pa ih je tako u ovom trenutku 22. Capak je otkrio i kako je patološki nalaz pokazao da se kod preminulog muškarca iz Istre radilo o smrti uzrokovanoj COVIDOM – 19.

Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, rekla je kako je i dalje deset osoba na respiratoru, a kod jedne osobe prisutno je pogoršanje zdravstvenog stanja. Osmero novih pozitivnih pacijenata je hospitalizirano.

U Krapinsko – zagorskoj županiji broj zaraženih je 33.

Najnovije po kategorijama

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

HRABRA MAMA ŽELI ŽIVJETI: Ana Mari Ljutić, unatoč tome što ju je izjedao rak, rodila je sinčića, no, zbog teških posljedica i danas ovisi o zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter